Sangen ble laget for bandet mitt Woo, i sin tid. Men kun fremført en gang, så vidt jeg husker, og det på en sporadisk jam kveld. Derimot ble den ofte "dradd" i øvingslokalet, (sangen altså). Vi hadde et enormt repertoar, og øvde relativt lite på sanger som faktisk ble fremført.

Produksjonen er delvis inspirert av klassiske tegnefilmer og de audiovisuelle virkemidlene i dem, (de visuelle virkemidlene har jeg kanskje ødelagt med forrige utsagn). 

Geir Arne Ose kom flyvende for å spille på denne sangen (blant annet) uten å vite hva han skulle spille på. 

Selve innspillingen av sangen tok ca 15 minutter, med gitarer og alt. Ingenting ble tenkt på to ganger. Jeg derimot, hadde forberedt meg godt på forhånd i studio, slik at alt var klart for opptak av 20 sanger. 

Som basis for akkurat dette opptaket, brukte jeg et gammelt minidisc opptak, slik at trommer og gitarer kunne spilles relativt direkte opp på dem. Dette, mest som et sikkerhetsnett for Geir Arne, i tilfelle han ikke husket "groovet" i sangen (det gjorde han). Resten av produksjonen ble gjort på en kveld. Noe som aldri skjer egentlig.

Jeg bruker sykt mye tid på sangene. Akkurat nå holder jeg på med tre produksjoner, som jeg har forkastet og startet på nytt med, over 5 ganger siden 2014. Så flere måneder med arbeid, som blir forkastet, er mer normalen.

Flere bilder ble vurdert for utgivelsen. Siden sangen hadde cartoon elementer, og på tross av at jeg nylig hadde brukt et av Susanna K. Törners fantastiske illustrasjoner, måtte jeg slå til med henne igjen, da jeg syntes bildet passet perfekt til sang og tittel. 

Audun burde spillt bass på denne sangen, men var ikke tilgjengelig under opptakene.