“Haunted" var en fast del av live repertoaret til bandet mitt Ninth i mange år.
Det minner meg på at jeg sikkert har mange live video opptak av den liggende, som jeg må prøve å få lagt ut en gang. Det kan være sånn passe moro å se på video opptak fra turnéer vi har gjort, men jeg ser sjelden på live opptakene. "Haunted" er en sang som forandrer og utvikler seg under konsertene. 
Jeg må innrømme at min preferanse for å gjøre live opptredener lener hardt mot den energiske sorten, (om jeg må velge), det er det som ligger mest naturlig for meg, som et utgangspunkt. Dette er kanskje ikke bare bra, da  jeg ofte ender opp med å spille mer aggressivt på konserter, enn deler av publikumet mitt kanskje liker, eller kjenner meg for. Men energien på scenen er en av mine "main highs" som utøver, og min form for ekstrem sport. Andre “must" for meg er, kontraster i musikken, dybde, og instinktiv improvisasjon. Og med dette å oppnå en slags transe. Noe som sikkert forvirrer de mest "radiovennlige" der ute. Men om publikum skjønner for godt alt som skjer musikalsk fra scenen, har jeg egentlig feilet.

...dessuten er der mer enn nok sukkerspinnere i musikkbransjen (de som hovedsakelig ønsker føye for å bli mest mulig likt). For meg personlig, blir det bare uekte og påtatt. Og da klarer jeg dessverre ikke å respektere det noe særlig. Og det tror jeg egentlig de aller fleste synest (men ikke si at jeg har sagt det ;)  

Med meg på innspillingen:
Bjørn Tore Kronen Taranger: Trommer
Audun Havåg: Bassgitar

 

Comment